Engelliler Gönüllerince Eğlendi

Şereflikoçhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programda engelliler gönüllerince eğlendi....

Şereflikoçhisar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi tarafından Dünya Engelliler Günü nedeniyle düzenlenen programda engelliler gönüllerince eğlendi. Programa Şereflikoçhisar Kaymakamı Hasan Kürklü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Niyazi Düğer, Rehabilitasyon Merkezi yöneticileri ve engelli aileleri katıldı.

Açılış konuşmasını bir slayt eşliğinde yapan Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Abdullah Kocatepe, açıldığı günden bu güne merkezin geldiği noktayı anlattı. Engellileri rahat etme ve ihtiyaçlarını karşılamak için var gücüyle ekip olarak çalıştıklarını belirten Kocatepe, "Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Yapılan yeni düzenlemelerle engelliler artık daha rahat bir nefes alacaklar. Bu yenilikler aynı hızla devam edecek." dedi.

Reklam
Reklam

Rehabilitasyon Merkezi engelliler folklor ekibinin gösterisi ile devam eden programda okunan mektuplar duygulu anlar yaşattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: