Engelliler Haftası

Ereğli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, "Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu ziyaret etti.

Ereğli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, "Engelliler Haftası" etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu ziyaret etti.

Hafta kapsamında bir dizi program hazırlayan Ereğli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Kenan Çelebi, Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Ali Rıza Kurt ve öğrenciler, Oprukçu'yu makamında ziyaret etti.

Kurt, kendilerine verdiği destek nedeniyle Oprukçu'ya teşekkür etti.

Belediye imkanlarını sonuna kadar kullandıklarını belirten Oprukçu, "Bütün eğitim kurumlarına eşit mesafede hizmet götürmeye azami gayret sarf ediyoruz. Zor bir dönemde olmamıza rağmen, Rehabilitasyon Merkezi'ne gerekli yatırım ve hizmetleri sunma gayreti içerisinde olduk, bundan sonrada olacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Oprukçu, Rehabilitasyon Merkezi bahçesine öğrencilerin istediği, oyun parkı, spor aletleri kompleksi, büyük yetişmiş ağaçlar dikilmesi ve bahçenin çiçeklerle süslenmesi için talimat verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: