Engelliler Haftası

Saruhanlı İlçesinde, "Engelliler Haftası" nedeniyle düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler eğlendi.

Saruhanlı İlçesinde, "Engelliler Haftası" nedeniyle düzenlenen etkinlikte, engelli öğrenciler eğlendi.

İlçedeki Özel Bircan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde "Engelliler Haftası" nedeniyle etkinlik düzenlendi.

Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Aşkın Nehir, ilçe idarecilerinden engelliler için bir bütçe oluşturulmasını, engelli ailelerinin ziyaret edilerek taleplerine kulak verilmesini istedi. Nehir, "Bizler elimizi taşın altına koymalıyız. Engellilere sahip çıkmak lafla değil, yapılan işle olur. Bunun için onların evlerini boyayarak işe başlayabiliriz. Onlar için temizlik malzemeleri alabilir, evlerine gıda yardımı götürebiliriz. Bizler engelli bireylere ve ailelere yalnız olmadıklarını hissettirmeliyiz. Hepimiz birer engelli adayıyız, onun için empati kuralım, onların sorunlarını anlamaya çalışalım" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin hazırladığı el sanatlarından oluşan serginin açılışının ardından, engelli öğrenciler müzik eşliğinde eğlendi.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Başçavuş Mehmet Tosun ve davetliler katıldı.

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: