Engelliler Haftası

BOLU (AA) - Bolu Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından "Engelliler Haftası" kapsamında kısa öykü ve kompozisyon yarışması düzenlendiği bildirildi.

Bolu Sarıcalar Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından "Engelliler Haftası" kapsamında kısa öykü ve kompozisyon yarışması düzenlendiği bildirildi. Merkez Müdürü Rıdvan Yücel, yaptığı açıklamada, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında, zihinsel engelli öğrencilerin sosyal hayatta ve aile içerisinde karşılaştıkları problemleri akranlarına daha iyi aktarabilmek için öykü ve kompozisyon yarışması düzenlediklerini söyledi. Yarışmanın il genelini kapsadığını ifade eden Yücel, "Orta okul ve lise öğrencilerine yönelik yarışmayı düzenledik. Etkinliğin detayları internet sitemizden öğrenilebilir. Dereceye giren öğrencilerin ödüllerin 12 Mayıs'ta törenle takdim edilecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: