Engelliler Haftası

TUNCELİ (AA) - Tunceli Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü Omuz Omuza Projesi kapsamında temin edilen 5 tekerlekli sandalye, engelli vatandaşlara teslim edildi.

TUNCELİ - Tunceli Emniyet Müdürlüğünün yürüttüğü Omuz Omuza Projesi kapsamında temin edilen 5 tekerlekli sandalye, engelli vatandaşlara teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğünün bahçesinde düzenlenen törende konuşan Vali Hakan Yusuf Güner, Engelliler Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenleyerek farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. İl genelindeki tüm engellilerin sorunlarını aşmak için ilgili tüm kurumlarla çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Vali Güner, "Engellilerimizin sorunlarını hatırlayan, sorunlarıyla hemhal olan tüm kurumlardan güzel projeler hayata geçirmelerini temenni ediyorum. Özellikle yerel yönetimlerin yaptıkları imar ve ıslah çalışmalarında, belediyecilik hizmetlerinde engellilerin yürüyebileceği, araçlarını kullanabileceği alanları planlamaları ve binaların projelerini çizen mühendislerin de binalara engelli kardeşlerimizin de rahat bir şekilde ulaşacağı şekilde planlama yapmalarını istiyorum" diye konuştu. İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen de Omuz Omuza Projesi'nin geçen yıl başlatıldığını anımsatarak, "İl Emniyet Müdürlüğü olarak her zaman engellilerimizin yanındayız ve imkanlarımız ölçüsünde onlara destek sunacağız. Bugün burada temin ettiğimiz 3'ü akülü olmak üzere, 5 tekerlekli sandalyeyi ihtiyacı olan engelli kardeşlerimize teslim etmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: