Engelliler için 2 bin kapak topladılar

Ceyhan Eğitim Çevre ve Yardımlaşma Derneği (CEYAD), engelliler için "Bir mavi kapak bir kucak sevgidir"...

Ceyhan Eğitim Çevre ve Yardımlaşma Derneği (CEYAD), engelliler için "Bir mavi kapak bir kucak sevgidir" adıyla düzenlenen kampanyada 2 bin mavi kapak topladı.
CEYAD Başkanı Mustafa Kıdık, kapakları tekerlekli sandalye alınması için engelliler derneğine teslim ettiklerini söyledi.
Eylül ayında başlatılan kampanyayı fırsat olduğunu belirten Kıdık, "Ceyhan'da tekerlekli sandalyesiz engellilerimizin kalmaması için mavi kapak toplama organizasyonu başlattık. Bununla beraber atık pil, atık plastik ve atık kağıt toplayarak geri dönüşüme katkı sağlandı. Ceyhan'da eğitim, çevre ve yardımlaşma faaliyeti yürüten önemli sivil toplum kuruluşuyuz. Derneğimizden talepte bulunan herkese gücümüz nispetinde destek sağlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.
2 bin kapağı teslim alan Ceyhan Engelliler Derneği Başkanı Ali Efe ise "CEYAD'ın gösterdiği duyarlılığı ve yardımlaşmayı diğer sivil kuruluşlardan ve vatandaşlarımızdan da bekliyoruz. Yeterli destek gösterildiği taktirde Ceyhan'da tekerlekli sandalyesiz engellimiz kalmayacak." dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz