Engelliler İçin Yarışan Öğrencilere Ödül

Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesinin düzenlediği "Engelliler İçin Hayat ve Engelleri Birlikte Kaldıralım" konulu şiir...

Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesinin düzenlediği "Engelliler İçin Hayat ve Engelleri Birlikte Kaldıralım" konulu şiir ve resim yarışmasında birinci olan Gedizli üç öğrenciye altın ödülü verildi.

Gediz İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zekeriya Ünal, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesinin Engelsiz Kütahya Projesi kapsamında düzenlediği "Engelliler İçin Hayat ve Engelleri Birlikte Kaldıralım" konulu şiir ve resim yarışmalarına katılarak birinci olan Gediz Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi Hakan Avcı, Dayınlar İlköğretim Okulu öğrencisi Canan Acar ve Gölcük İlköğretim Okulu öğrencisi Hamide Özçelik'in derneğin Kütahya şubesi tarafından küçük altın ile ödüllendirildiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ünal, engelliler için katıldıkları yarışmalarda önemli derece elde eden öğrencileri kutladığını ve başarılarının devamını beklediğini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: