Engelliler, Kgd'yi Ziyaret Etti

AK Parti Kilimli Belde Başkanlığı Engelliler Komisyonu, KGD'yi ziyaret etti.

AK Parti Kilimli Belde Başkanlığı Engelliler Komisyonu, KGD'yi ziyaret etti.

AK Parti Kilimli Belde Başkanlığı Engelliler Komisyonu Başkanı Orhan Çimşir ve Yönetim Kurulu üyeleri, Karaelmas Gazeteciler Derneği'ni (KGD) ziyaret etti.

Başkan Orhan Çimşir, ziyaret amaçlarının engellilere destek verilmesi olduğunu ifade etti. Çimşir, "Her hafta salı günü Kilimli'de engellilerin sorunlarını görüşmek üzere bir araya geliyoruz. Cumartesi günü Kilimli'deki AK Parti binasında toplantı düzenliyoruz. AK Parti olarak engelleri ortadan kaldıracağız. Kilimli'de 90'a yakın engelli vatandaşımız var ve çoğunluğu haklarını bilmiyor. Diğer engelli vatandaşlarımızın da aramıza katılmasını istiyoruz. Hep birlikte sorunlarımızı paylaşıp yetkililere dile getiriyoruz. Engelli vatandaşlarımız iş konusunda zorluk yaşıyor. Biz, engelli vatandaşlarımıza ulaşıp onlara haklarını anlatıyoruz. Kilimli pazaryeri de engellilere göre düzenlenecek. Özürlülere verilen bir maaş var. Bu özürlü maaşlarından çoğu arkadaşımızın haberi yok. Biz, bütün bu konularda engelli vatandaşlarımızı bilinçlendireceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

KGD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sav ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, dernek olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Sav, "Biz, KGD olarak sizlerin yanınızdayız. Yaptığınız çalışmalarınızı destekliyoruz. Engellilerin sorunlarına değinmeniz örnek bir davranış" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz