Engelliler Mersin Chp’nin Gündeminde

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, Mart 2013’te Mersin’de büyük bir engelliler toplantısı gerçekleştireceklerini...

CHP Mersin İl Başkanı Faruk Mehmet Akar, Mart 2013’te Mersin’de büyük bir engelliler toplantısı gerçekleştireceklerini belirterek, engellilerin sorunlarının CHP iktidarında çözüleceğini söyledi.

CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Başkanı Faruk Akar, Otistik Çocukları Koruma ve Eğitim Deneği’ni ziyaret etti. CHP Engelliler Parti Meclis Üyesi Müslüm Duru, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Şenol Akşanlı, Pınar Oru ve Zeki Karakoyun’un da eşlik ettiği ziyarette konuşan Akar, engelli vatandaşlarla ilgili yeni bir süreç başlattıklarını bildirdi. Genel Merkez’inin oluşturduğu Engelliler Platformu kapsamında Mersin’de uzun zamandır bir çalışma yaptıklarını ifade eden Akar, bu kapsamda 2013 yılının Mart ayında büyük bir engelliler toplantısı düzenleyeceklerini kaydetti. Türkiye’de engelli vatandaşların sorunlarının çözülmediğini ifade ederek, hükümeti eleştiren Akar, engelli vatandaşların önündeki engelleri CHP iktidarında çözeceklerini vurguladı.

Reklam
Reklam

Akar, dernek ziyaretinin ardından beraberindekilerle birlikte Erdemli ilçesine giderek, Erdemli İlçe Başkanlığı’nda başlayan Parti Okulu’ndaki eğitime katıldı. Parti Okulu’nun Mersin’de çok hızlı bir şekilde ilerlediğini ve Mersin teşkilatının Türkiye’de örnek olduğunu dile getiren Akar, grup çalışmaları ve parti disiplininin verildiği eğitimlerde, Parti Okulu’na katılanlarla birçok toplumsal projeye de imza attıklarının altını çizdi. Mayıs 2013’e kadar 2 bin kişinin Parti Okulu’ndan mezun olmasını hedeflediklerini aktaran Akar, partinin en üst kademesinde yer alan kişinin de üyenin de parti okulunu bitireceğini, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu konu üzerinde önemle durduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz