Engelliler Piknikte Bir Araya Geldi

AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları ve Sapanca Engelliler Derneğinin düzenlediği etkinlikte, engelliler bir araya geldi.

AK Parti Sapanca İlçe Kadın Kolları ve Sapanca Engelliler Derneğinin düzenlediği etkinlikte, engelliler bir araya geldi. Bir restoranda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnur Çelik, engellileri sosyal yaşamın her aşamasına dahil etmek istediklerini ve her zaman yanlarında olduklarını vurguladı. "Sosyal sorumluluklarımızın bilincindeyiz" diyen Çelik, " Sapanca'da bulunan engellilerimizin yalnız olmadığını, aksine her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Bu nedenle engellilerimiz için çeşitli aktiviteler düzenliyoruz. Pikniğimize katılan engelli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. Sapanca Engelliler Derneği Başkanı Cemil Ertuğ ise benzer etkinliklere devam edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: