Engelliler Sınava Hazırlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlananlara kurs düzenliyor. 

SİVAS - Sivas Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na hazırlananlara kurs düzenliyor. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Avcı, Sivas Belediyesi Engelliler Kültür Merkezi’nde düzenlenen kursu ziyaret etti. Belediyenin engellilere yönelik birçok faaliyet düzenlediğini belirten Avcı, bu tür çalışmaların devam edeceğini ifade etti. Sivas Belediyesinin, üniversite öğrencileri dahil birçok kurum ve kuruluşa yönelik işaret dili kursu ve meslek edindirme kursları düzenlediğini kaydeden Avcı, Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na katılacak kursiyerlere başarı diledi. Kursiyerlere matematik, tarih, coğrafya ve Türkçe dersleri verildiği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: