Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Şerefhan, Hacıcaferoğlu'nu Ziyaret Etti

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Demirhan Şerefhan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu'nu makamında ziyaret etti. Şerefhan, burada yaptığı konuşmada, geçmişte engelli spor branşlarının fazla tanınmadığını, gelinen noktada ise herkes tarafından izlenip, takdir edildiğini söyledi. Engellilerin spor yaparak hayata sımsıkı bağlandığını, bu alanda başarılı sporcuların her geçen gün arttığını anlatan Şerefhan, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne engelli sporculara verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Hacıcaferoğlu ise federasyonun engelli bireylere spor hizmeti sunup topluma kazandırmak ve rehabilite etmek adına önemli bir görevi bulunduğunu kaydetti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak engelli sporculara yönelik sürekli aktiviteler düzenleyip, spor branşlarıyla tanıştırdıklarını bildiren Hacıcaferoğlu, sporu engellilerin günlük hayatlarında da aktif hale getirdiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: