Engelliler Spor İle Rehabilite Ediliyor

Köprü Yardımlaşma Derneği’nin Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı 'Hayata Engel Yok, Engelliler...

Köprü Yardımlaşma Derneği’nin Adana Valiliği Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında hazırladığı 'Hayata Engel Yok, Engelliler İçin Spor' projesi çerçevesinde engelliler çeşitli spor dallarına yönlendiriliyor.

Köprü Yardımlaşma Derneği’nin SODES projesi olan 'Hayata Engel Yok, Engelliler İçin Spor' ile engelliler spor dallarına yönlendirilerek rehabilite ediliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Çukurova Belediyesi Spor Tesisleri’nde profesyonel eğitimciler tarafından engelli çocuk ve gençlere proje kapsamında basketbol ve voleybol öğretiliyor.

Reklam
Reklam

Köprü Yardımlaşma Derneği Başkanı Bekir Fevzi Yıldırım, bu tür sportif faaliyetler ile engelli gençlere güven ve başarma duygusu aşılamayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: