Engelliler Sporda Engel Tanımadı

Osmaniye'de zihinsel engelliler arasında atletizm ve masa tenisi il birinciliği yarışmaları yapıldı. Müsabakalar sonunda dereceye...

Osmaniye'de zihinsel engelliler arasında atletizm ve masa tenisi il birinciliği yarışmaları yapıldı. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporculara madalya ve tişört verildi.

Bedensel Engelliler İl Temsilcisi Dursun Köroğlu, yaptığı açıklamada, zihinsel engellilere yönelik düzenlenen, uzun atlama, bayrak, uzun ve kısa mesafe atletizm ve masa tenisi yarışmalarına 40 sporcunun katıldığını söyledi.

80. Yıl Rehabilitasyon Merkezi'nde yapılan etkinlikler hakkında bilgi veren Dursun Köroğlu, "Engelleri ortadan kaldırmak için kardeşlerimize farklı branşlarda müsabakalar düzenlemeye devam ediyoruz. Atletizm ve masa tenisi bu branşından bir kaçı. Zaman içerisinde faaliyetlerimiz devam edecek.” dedi.

Reklam
Reklam

Osmaniye’deki engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve sosyal yaşantılarına destek olmak amacıyla çalışmalar yürüttüklerini dile getiren Köroğlu, “Bedensel Engelliler İl Temsilciliği olarak engellilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim. Faaliyetlerde hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e, Atletizm il Temsilcisi Ekrem Sönmez’e, 80.Yıl Engelliler Mesleki Rehabilitasyon Merkezi Müdürü İlyas Küçükosmanoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: