Engellilerden Kamu Hastaneleri BirliğiGenel Sekreterine Ziyaret

Muş Bedensel Engeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hacı Yusuf Güneş ve hastane sorumlu yöneticisi

Muş Bedensel Engeliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hacı Yusuf Güneş ve hastane sorumlu yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız'ı ziyaret etti.

Muş Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Bedri Korkmaz, sağlık alanında yaşanan değişiklikle daha kaliteli hizmet verileceğine inandığını belirterek, Genel Sekreter Dr. Hacı Yusuf Güneş'in de bu hizmetleri en iyi şekilde koordine edeceğini söyledi.

Korkmaz, "Engellilerin yaşadıkları sorunlar sadece kendilerinin değil, ailelerinin, çevrenin, toplumun, kısacası tüm insanların ortak sorunudur. Engelli arkadaşlarımızın kendilerine olan öz güvenlerini geliştirmek, toplumdan soyutlanmadan hayatın içinde daha çok yer almalarını ve rahat, mutlu bir yaşam sürmelerini sağlamak, hem sosyal devlet anlayışının hem de vicdani sorumluluğumuzun bir gereğidir" dedi.

Reklam
Reklam

Engellilerin karşılaştıkları sorunlar karşısında herkesin ve her kesimin duyarlı olması gerektiğini ifade eden Genel Sekreter Dr. Hacı Yusuf Güneş ise, "Yeni yapılan hastanede engelli vatandaşlarımız için tüm teknoloji imkanlarından yararlanılmıştır. Her insan bir engelli adayıdır. Bu yüzden engelli vatandaşlarımıza karşı daha çok duyarlı olmamız gereklidir" dedi.

Muhabir: Sabri Yıldırım / Yunus Okur / Sıtkı Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: