Engellilere 3 Adet Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği ,

Genel Maden-İş Sendikası Armutçuk Şubesi ve Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından Fiziksel Engelliler Derneğine 3...

Genel Maden-İş Sendikası Armutçuk Şubesi ve Kdz. Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından Fiziksel Engelliler Derneğine 3 adet akülü tekerlekli sandalye bağışında bulunuldu.

GMİS Armutçuk Şubesince 2, Kdz. Ereğli Müftülüğünce 1 adet olmak üzere toplam 3 adet akülü tekerlekli sandalye Fiziksel Engelliler Derneğinde düzenlenen bir törenle ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara teslim edildi. Kdz.Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği'nde gerçekleştirilen törene Kdz.Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu ve sendika yöneticileri katıldı.

Reklam
Reklam

Kdz. Ereğli Fiziksel Engelliler Derneği Başkanı İsmail Şentürk, törende yaptığı konuşmada GMİS Armutçuk Şubesi tarafından 2, İlçe Müftülüğü tarafından alınan 1 akülü tekerlekli sandalyenin Halime Erarslan, Meryem Demirhan ve Aynur Dilaver'e teslim edildiğini belirterek, “Bugüne kadar 65 engellimizi akülü tekerlekli sandalye ile buluşturduk. İhtiyacımız olan 30 tane akülü tekerlekli sandalyedir. Bekleyen üyelerimiz var inşallah Kurban Bayramına kadar 30 tekerlekli sandalyeyi de kendilerine teslim edeceğimize inanıyorum. Emek veren katkı sağlayan herkese şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay'da akülü tekerlekli sandalye bekleyen 30 kişinin bu beklentilerini karşılamak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ederek,” Yaklaşık 65 engellimiz akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu. Kdz. Ereğlililerin bu konuda gösterdiği duyarlılığa teşekkür ediyorum. Engelli vatandaşlarımıza akülü tekerlekli sandalye vererek kendilerine özgüveni sağlayarak rahat dolaşma imkanı sağlayacaktır. Son derece mutluyuz, her türlü desteği vermeye de hazırız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Genel Maden İşçileri Sendikası Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu'da, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde çalışmaları sürdürdüklerini maden işçilerinin desteği ile 2 akülü tekerlekli sandalye alındığını ileriki süreçte yine akülü tekerlekli sandalye alınması yönünde çalışma başlatılacaklarını belirterek, Maden işçilerinin hassasiyetine teşekkür ediyorum dedi.

Tören Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, İlçe Müftüsü Mustafa Erkan ve GMİS Armutçuk Şube Başkanı İsa Mutlu'ya teşekkür plaketinin verilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: