Engellilere 80 Scooter Tipi Akülü Araba

Hollanda'da yaşayan Metin Turgut Demirci tarafından Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği'ne hibe edilen 80 adet...

Hollanda'da yaşayan Metin Turgut Demirci tarafından Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği'ne hibe edilen 80 adet Scooter tipi akülü engelli arabası Engelliler Haftasında dağıtılacak.

Hollanda'dan gönderilen 80 adet engelli arabası Yalova'ya ulaştı. Raif Dinçkök Kültür Merkezi'ne konulan araçlar sahiplerini beklemeye başladı. Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan, bu araçları ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırmak için bir komisyon kurulduğunu belirterek, "Hollanda'dan Metin Turgut Demirci adlı hayırseverimiz Yalova'ya 80 adet scooter tipi akülü engelli arabası gönderdi. Bu arabalar hibe olarak derneğimize ulaştırıldı. Şimdi bir komisyon kurduk. Bu komisyon başvuruları alacak, inceleyecek ve ardından da ihtiyaç sahiplerine arabaları ulaştıracak. Bu araçlar joystick'li arabalar. Başvuru yapan engellimizin bu arabaları kullanıp kullanamayacağı da göz önünde tutulacak. Buradan tüm il merkezi ve ilçelerdeki engellilerimize de bunu duyurmuş olmak istiyorum. Bu araçları 10-16 Mayıs Engelliler Haftasında törenle sahiplerine vereceğiz. Törende hayırseverimiz Metin Turgut Demirci de Yalova'ya gelecek ve bu mutlu günde yanımızda olacak " dedi.

Reklam
Reklam

Scooter tipi akülü arabayı da ilk Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Arslanhan denedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: