Engellilere Akülü Araba Dağıtıldı

 Hollanda Çarşambalılar Dayanışma Platformu tarafından organize edilen kampanya neticesinde alınan 42 akülü araba engelli vatandaşlara teslim edildi.

Hollanda Çarşambalılar Dayanışma Platformu tarafından organize edilen kampanya neticesinde alınan 42 akülü araba engelli vatandaşlara teslim edildi. Kaymakam Caner Yıldız ve Hollanda Çarşambalılar Dayanışma Platformu Başkanı İsmail Asma'nın katıldığı Çarşamba Kaymakamlığı bahçesinde düzenlenen törenle 42 akülü araba engelli vatandaşlara teslim edildi. Yıldız, akülü araç dağıtımının Hollanda'da yaşayan Çarşambalı vatandaşlar tarafından yürütülen kampanya sonucu gerçekleştiğini belirtti. 2012 yılında yapılan kampanya sonucunda 46 engelli aracının dağıtıldığını hatırlatan Yıldız, "Kampanyada çok kişinin emeği var. Başta araçların buraya getirilmesine büyük katkısı olan İl Genel Meclisi Üyemiz İbrahim Tarım'a çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da bu yardımlar devam edecek. Engel kişinin fikri yapısında vardır. Biz engel tanımıyoruz. Bu arkadaşlarımız fiziki rahatsızlıklarından dolayı sosyal yaşamın içine katılamıyorlardı. Bu araçlarımız ile birlikte sosyal yaşamın içinde yer alacaklarını düşünüyoruz" dedi. Hollanda Çarşambalılar Dayanışma Platformu Başkanı İsmail Asma ise kampanya sürecinde destek verenlere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: