Engellilere "Cep Harçlıklı" Kurs

Beyşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Okulu tarafından İŞKUR desteğiyle engellilere yönelik "Cep harçlıklı" kurs düzenlenecek.

Beyşehir Halk Eğitim Merkezi (HEM) ve Akşam Okulu tarafından İŞKUR desteğiyle engellilere yönelik "Cep harçlıklı" kurs düzenlenecek.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gündüz, makamında yaptığı açıklamada, yüzde 40 engeli bulunduğuna dair raporu olan 15 yaş üzerindeki tüm engelliler için takı tasarım ve bilgisayar kursu düzenleyeceklerini belirtti.

İŞKUR desteği kapsamında düzenlenen kursların, yaklaşık 1,5 ay süreceğini vurgulayan Gündüz, "Kurslarımıza kayıtlarımız başladı ve 15 Ekim tarihine kadar devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Gündüz, takı tasarım ve bilgisayar kurslarında, 40 engelliye hem eğitim vereceklerini hem de günlük 20 liralık imkan sağlayacaklarını ifade etti.

Kursa katılmak isteyenlerin işsiz olarak İŞKUR'a kayıtlı olmalarının gerektiğini belirten Gündüz, kurslara kayıt için gelenlere HEM olarak her türlü yardım ve desteği sağlayacaklarını söyledi.

Muhabir: Şeref Yaşar / Basir Gülüm

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz