Engellilere Destek İçin 4 Bin Kapak Topladı

İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan Gamze Kahraman topladığı 4 bin mavi plastik kapakla egelilerle destek olmaya...

İzmir’in Konak ilçesinde yaşayan Gamze Kahraman topladığı 4 bin mavi plastik kapakla egelilerle destek olmaya çalışıyor.

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye almak için usanmadan mavi kapakları toplayıp biriktiren Kahraman, çevresinde gördüğü bütün kapakları alıp biriktiriyor. Ayrıca 4 koli de kitap toplayan Kahraman, engellilere yardım için sosyal sorumluluk üstleniyor. Günde yaklaşık 250 ila 300 kapak topladığını ifade eden Kahraman, yaptığı işin zor olmadığını, herkesin bu tür sosyal sorumlulukları içerisinde barındırması gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Topladığı kapakları İzmirli sevilen sanatçı Mikrop Hikmet’e iade eden Kahraman, “ Mikrop Hikmet, sanatçılığının yanında aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de başrol üstlenen birisi. Bu yüzden bende kapakları toplayıp ona teslim ediyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: