Engellileri Evlerinde Ziyaret Ettiler

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde İstasyon Mahallesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Mustafa...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde İstasyon Mahallesi, Fevzi Paşa Mahallesi, Gazi Osman Paşa Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Bağlık Mahallesi ve Kızılpınar’da ikamet eden engellileri ziyaret eden AK Parti İlçe Yönetimi, engellilerin sıkıntılarını dinlediler.

İstasyon Mahallesi Çaylak sokakta bulunan zihinsel engelli Hülya Güven ile ziyaretlerine başlayan Ak Parti heyetinde, İlçe başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa Seçkin, İlçe İletişim Medya Başkanı Nuray Sivri, İlçe Sosyal İşler Birim Başkan Yardımcısı Berna Eşsiz ile İlçe Seçim İşleri Başkanı Süleyman Bahçekapılı yer aldı. Devlet tarafından engellilere yardım edildiğini belirten Hülya Güven’in annesi Ayşe Güven, “Kızım Mavi Yunus Rehabilitasyon merkezinde eğitim görüyor. Belediyeye ait engelli aracı gelip kızımı alıyor akşam da eve bırakıyor. Allah devletimize milletimize zeval vermesin.” Şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Sonrasında AK Partililer Ali Tansu, Sevgi Yılmaz, Hanım İzaslan, Mürüvet Uslu, Şermin Üresin, Nursena Kuru, Ferhat Aslan, Ferize Nalbant, Nurcan Doğan ve Meral Dağaşan’ı ziyaret ettiler. Engellilerin hükümetin olumlu politikalarıyla kendilerine olan güveninin arttığını belirten Alaettin Demirbağ, “2002 öncesi engelliler gizlenecek yer arıyorlardı. Biz onların sosyal ortamda kendilerini rahatça ifade edebilmelerini, becerilerini geliştirebilecekleri alanlar oluşturuyoruz. Devlet vatandaşlarını engelsiz şekilde yaşatmayı planlıyor. İnşallah engelliler için daha güzel projeler olacak. “ şeklinde konuştu.

Devletin engellileri ve engelli ailelerini her fırsatta koruduğunu ve haklarını verdiğini belirten Demirbağ “Yaklaşık 400 bin engelli vatandaşımıza engelli maaşı, 400 bin aileye de evde bakım ücreti ödeniyor. Halkımızın da desteğiyle daha çok engelli vatandaşımıza ulaşarak bu haklardan yararlanmalarını sağlamaya çalışıyoruz. AK Parti insan için devlet politikasıyla hareket ediyor.” İfadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Çerkezköy Belediyesi’nin de engelli vatandaşlara duyduğu hassasiyeti belirten Demirbağ sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Çerkezköy Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan engelliler evi, alınan yeni toplu taşıma araçları hepsi engelli vatandaşların rahatı, refahı için. Bunlar büyük atılımlardır.” Ziyaret edilen ailelere çeşitli hediyelerin de verilmesiyle ziyaret sona erdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: