Engellileri Sevindirecek Projeler

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi belediye meclis toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında engellilere yönelik belediyenin...

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi belediye meclis toplantı salonunda düzenlediği basın toplantısında engellilere yönelik belediyenin güzel çalışmalara imza atacaklarını ifade etti.

Sedefçi, sosyal projelerinin devam ettiğini belirterek, engellilere ulaşımın yarı fiyatına olacağını kaydetti.

Evde bakım ihtiyacı olan hasta veya engellilere yönelik kuaför hizmetlerini vereceklerini belirten Başkan Sedefçi, başvurmaları halinde engelli vatandaşlara saç bakım ve kuaför hizmetleri de sunabileceklerini ifade etti. Engellilerin kaldırımlarda daha iyi yürüyebilmeleri için yürüme şeritleri oluşturduklarını hatırlatan Sedefçi, “Edirne’de yaşayan herkes için hizmet vermeye çalışıyoruz. Engellilerin ailelerine aynı zamanda psikolojik eğitim vereceğiz. Kurduğumuz bu birimle engelli vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmeye çalışacağız.

Reklam
Reklam

“AÇIK HAVADA EĞLENDİRECEĞİZ”

Yaz aylarında engelli vatandaşlarımızı luna parklara götürerek eğlendirme, mutlu etme çabasında olacağız. Yaz aylarında engelli vatandaşlarımızı açık havada eğlendirmeye yönelik bir projeyi de başlatıyoruz. Konuyla ilgili engelli vatandaşlarımız bizlere başvuru yaparlarsa bu projelerimizden yararlanırlar.

“ENGELLİLERE ULAŞIM, YARI FİYATINA OLACAK”

Ulaşımla ilgili olarak ta 5 Haziran’da yapılacak belediye meclisinden geçerek, engelli vatandaşlarımıza yüzde 50 indirim yapacağız. Engellilerin yanında refakat eden kişi de yüzde 50 indirimden yararlanacak. Engelli vatandaşlarımıza yönelik ulaşım hizmetlerimizde, yarı fiyatına olarak kararlaştırıldı, yanındaki refakatçisinin de yararlanacağı indirimde, ETUS’un da işbirliğiyle 5 Haziranda meclisten geçerek uygulamaya başlanacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: