Engelsiz bir yaşam için...

AK Parti Malatya Milletvekili Fuat Ölmeztoprak, Türkiye'deki proje tutarı yaklaşık 90 milyon lira olan 20 adet "Engelsiz Yaşam Merkezi"nin 2011 yılı yatırımına alındığını bildirdi.

Ölmeztoprak, yaptığı yazılı açıklamada, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurum'unun (SHÇEK) çocuk, yaşlı, özürlü gibi toplumun dezavantajlı bütün bireylerine ulaşma çabasında olduğunu belirterek, Bayburt, Osmaniye, Ordu, Siirt, Diyarbakır, Kilis, Mardin, Giresun, Sivas, Tokat Turhal, Bitlis, Çorum, Ardahan, Malatya, Zonguldak Devrek, Erzurum, Adana Karaisali, Artvin Ardanuç, Kırıkkale ve Denizli illerinin yatırım programına alındığını dile getirdi.

Malatya'nın da dahil oldu 9 ilde Engelsiz Yaşam Merkezleri'ni TOKİ'nin yapacağını belirten Ölmeztoprak, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

''Malatya'da 16 dönümlük bir arsa üzerine 60 kişilik Engelsiz Yaşam Merkezi kurulması çalışması devam ediyor. 10 ilde yapım çalışmaları devam eden merkezlere 7 milyon 300 bin lira ödenek ayrıldı. Ülke genelinde bu sayı 93'tür. Proje tutarı yaklaşık 90 milyon lira olan 20 ilde engelsiz yaşam merkezi yapımı 2011 yatırımına alındı.''

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz