"Engelsiz Yaşam" Projesi

Taşköprü Kızılay Şubesi "Engelsiz Yaşam" projesi kapsamında 10 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye dağıttı.

Taşköprü Kızılay Şubesi "Engelsiz Yaşam" projesi kapsamında 10 engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye dağıttı.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende yaptığı konuşmada, sandalyelerin engelli vatandaşlara kolaylık getirmesini dileyerek, bunların temininde katkı ve emek verenlere teşekkür etti.

Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz ise her zaman engelli vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerinin altını çizerek, şubenin sosyal sorumluluk projesi kapsamında başlattığı bu projenin bir çok yere örnek olması gerektiğini belirtti.

Reklam
Reklam

Konuşmaların sonunda 10 engelli vatandaşa sandalyeleri teslim edildi.

Programa, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Albay Tevfik Anzerlioğlu, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhabir: Mehmet Tuğcu / Yusuf Çelik

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz