Engillilerin Sasalı Keyfi

Buca Belediyesi ile Buca Liseliler Mezunları Derneği'nin düzenlediği "Engelsiz Yaşam Haftası" kapsamında Buca'da eğitim gören...

Buca Belediyesi ile Buca Liseliler Mezunları Derneği'nin düzenlediği "Engelsiz Yaşam Haftası" kapsamında Buca'da eğitim gören engelli çocuklar Sasalı Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi.

Engelsiz Yaşam Haftası'nda birbirinden güzel kültür ve spor etkinliklerine katılan özel öğrenim öğrencileri, 'Engelsiz Yaşam Haftası' nedeniyle Çiğli Sasalı'daki Doğal Yaşam Parkı'nı gezdi. Buca'da eğitim gören 100'ü aşkın öğrenci Büyükşehir ve Buca Belediyesi'nin tahsis ettiği araçlarla Sasalı'ya geldiler. Doğal yaşam alanını büyük bir keyifle gezen öğrenciler, hayvanlarla iç içe olma fırsatı yakaladılar. Aileleri ile birlikte doğal yaşam alanını gezen özel çocuklar, daha sonrada hazırlanan kumanyalarla piknik yaptılar.

Reklam
Reklam

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, engelli yurttaşlarımızın yanı sıra bu yıl eğitim yaşındaki çocuklarla da buluştuklarını hatırlattı, "Çocuklarımız ve onlara büyük emek veren öğretmenlerimiz ile yapılan etkinlikleri önümüzdeki yıl daha da genişleterek sürdüreceğiz" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: