Engin Atsür'den 2 Yıllık Imza

Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker'den ayrılan Engin Atsür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Türk Telekom...

Galatasaray Medical Park, Fenerbahçe Ülker'den ayrılan Engin Atsür ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Türk Telekom Arena'da GS Store’da yapılan imza töreninde konuşan milli basketbolcu, “Galatasaray gibi büyük bir camiaya geldiğim için mutluluk duyuyorum.” dedi.

GS Medical Park, başantrenörlüğe Engin Ataman’ı getirdikten sonra ilk takviyesini Engin Atsür’le yaptı. Son iki sezonu Fenerbahçe Ülker’de geçiren 28 yaşındaki oyun kurucunun imza töreni sırasında heyecanlı olduğu gözlendi.

Basketbol Şube Genel Koordinatörü Murat Özyer'in de yer aldığı imza töreninde konuşan Engin Atsür Galatasaray gibi büyük bir camiaya gelmiş olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Bu sezon Galatasaray Medical Park olarak şampiyonluğa ulaşacaklarına inandığını belirten Atsür, “Tüm Galatasaray taraftarına, yönetimine, Engin Ataman’a, Murat Özyer’e bana duydukları güvenden dolayı teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

GALATASARAY SEYİRCİSİNE ÖVGÜ

Engin Atsür, imza töreni sonrası taraftarların sorularını cevapladı. Bir taraftarın geçen sezon Abdi İpekçi’deki Galatasaray Medical Park - Fenerbahçe Ülker derbisinin atmosferini sorması üzerine Atsür, “Gerçekten çok zorluydu. Bunu takım arkadaşlarımızla aramızda da konuşmuştuk. Isınmaya çıkmayı düşünmeyenler bile vardı. Bütün sene öyle bir atmosferi hiçbir yerde görmemiştik. Beni ve takımdaki herkesi etkiledi. Müthiş bir atmosfer vardı.” şeklinde konuştu.

Engin Atsür, geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'nde 5,3 sayı ve 2,1 asist ve 1,8 ribauntluk performans sergilemişti. ABD'de NCAA Ligi'nde North Carolina State'de forma giyen Atsür, İtalya'da Benetton Treviso takımında da görev aldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz