Engin Baytar: 'Melo'ya var bana yok'

Galatasaray 'da kadro dışı olan Engin Baytar, SKY 360'da yayınlanan 'Kale Çizgisi' programında konuştu.  

Tecrübeli futbolcunun gündem yaratacak açıklamaları şöyle: 

- A2'de ben çolukla çocuk oldum. Ağabeylik yaptım. Şimdi de paintball oynayacağız, Go Kart'a gideceğiz. İlk sene şampiyon olduğumuz arkadaşlık burada var. Sabri Sarıoğlu hâlâ buraya geliyor bizimle muhabbet ediyor.

- Selçuk İnan belki iyi performans sergileyemedi ama çok üstüne gidiyorlar. Arda Turan için de aynı şeyler olmuştu. Şimdi gitti herkes 'Arda' diyor. 

- Affedilmeyi gerçekten çok istedim. Döneyim oynayayım, çok istiyorum. Bekliyorum, oynamaya ihtiyacım var. 4 güzel yılım geçti, ayrılacaksam da Galatasaray'dan kötü ayrılmak istemiyorum. A2'de pozisyonlarda bile gidip ayıran kişiyim. Ben de kendimi tedavi ediyorum. Bu zor şartlarda kendimi tedavi etmeye çalıştıkça insanlar halen zorluyorlar ki bu delirsin. bu çıldırsın. 

Reklam
Reklam

- Tugay Kerimoğlu'nu aradım. 'Özür diliyorum. Bazı şeyleri duyup öğrendikten sonra ne kadar haksızlık yaptığımı, yanlış yaptığını öğrendim' dedim. O da bana, 'Keşke bana sorsaydın' dedi. Çok pişmanım, keşke konuşsaydım. 

- Cesare Prandelli'yi hiç görmedim. Kayseri Erciyesspor maçıydı galiba yardımcısı geldi. 'Çok yeteneklisin, videodan izledim' diyerek tebrik etti. Beni izlemişler belli ki, arada nasıl bir şey var bilmiyorum. 

- Peygamber olsam suçsuz olurum. hatasız olurum. Ama değilim. Herkes gibi benim de hatam var. Hatalarımı kabul ediyorum. Futbolumu eleştirin, kişiliğimi değil. 

- Felipe Melo, için 'Türk gibi, İstiklal Marşı'nı öğreniyor' dediler. Trabzonspor maçında baktım. Ağzı bile oynamadı. Almanya 'dan geldim. Türkçe değil, Almanca konuşsam farklı muamele görürdüm. Düşünün Melo 3 maç ceza yedi. Taraftarlar gittiler meşale yaktılar. Kapısının önünde, destek oldular. Ben 11 hafta ceza yedim. Ne aradılar ne de sordular.