Engin Bekdemir Yeni İmajıyla Dikkat Çekti

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Engin Bekdemir, 2013-2014 sezonu hazırlıklarında yeni imajıyla dikkat çekti.Kayserispor’un Kadir Has Tesisleri’nde...

Kayserispor’un başarılı futbolcusu Engin Bekdemir, 2013-2014 sezonu hazırlıklarında yeni imajıyla dikkat çekti.

Kayserispor’un Kadir Has Tesisleri’nde sürdürdüğü antrenmanlarda hırsı ile göz dulduran başarılı futbolcu, yeni Mohikan saç stili ile sarı-kırmızılı taraftarların gözdesi oldu.

ENGİN BEKDEMİR’İN KARİYERİ

Futbola 5 yaşında doğduğu yerin amatör takımı olan Beringen takımında çıktığı karşılaşmada beğenilerek PSV Eindhoven'a transfer oldu. 2008 yılı başında 3 senelik profesyonelliğe geçiş sözleşmesi imzaladı ve A1 takımına yükseldi.

Reklam
Reklam

Burada eski ünlü futbolculardan Phillip Cocu ve Ernest Faber ile çalıştı. 2009 yılında PSV Eindhoven'ın A takımına yükselecekken Porto'dan teklif alan Engin, Porto'yu tercih etti. FC Porto'nun yetenek avcısı başkanı Jorge Nuno Pinto da Costa'nın Fatih Sonkaya'dan sonra transfer ettiği ikinci Türk futbolcu olan Engin Bekdemir, kulüple 3 yıllık antlaşma imzaladı.

FC Porto U-19 takımında oynayan futbolcu, 2009-10 sezonu U-19 takımı forması giydi. Rezerv Lig'de de maçlara çıktı. 2009-10 sezonu sonunda ve 2010-11 sezonunda teknik direktör André Villas-Boas tarafından zaman zaman A takım ile idmanlara dahil edildi. A takımda şans bulamayan futbolcu, 2011-12 sezonu için Kayserispor ile 4 yıllığına anlaştı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: