Engin Fırat Galati Yolunda

Uluslarası arenada başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Türk teknik direktör Engin Fırat'a Romanya ekiplerinden FC...

Uluslarası arenada başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Türk teknik direktör Engin Fırat'a Romanya ekiplerinden FC Otelul Galati'nin teklifte bulunduğu öğrenldi. Başarılı çalıştırıcıyı Galati'nin yanı sıra PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ve Konyaspor'da istiyor.

Uluslarası arenada başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Türk teknik direktör Engin Fırat, geçtiğimiz Pazartesi günü Romanya'da Galati-Vaslui maçını izledi. Fırat'ın mücadeleyi tribünden takip etmesi Romanya basınında büyük yankı uyandırdı. Engin Fırat Galati'ye transferiyle ilgili, "Teklif var ama şu an bir anlaşma yok" dedi.

Reklam
Reklam

Engin Fırat'ın hedefinin ise Türkiye ligleri olduğu öğrenildi. Fırat'ı Galati'nin yanı sıra PTT 1. Lig ekiplerinden Boluspor ve Konyaspor'da istiyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: