Enis Timuçin'den Mehmet Erdi Çiçek'e En İyi Oyuncu Oskarı

Türkiye'nin en büyük tiyatro kulüplerinden birinin oyuncuları, Hürrem Sultan'la ilgili oyunu Elazığ Atatürk Kültür Merkezi'nde...

Türkiye'nin en büyük tiyatro kulüplerinden birinin oyuncuları, Hürrem Sultan'la ilgili oyunu Elazığ Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneledi.

Görsel efektlerin ön plana çıkarıldığı oyunda 40 oyuncu sahne aldı. Dans gösterisinin de sergilendiği oyun, salonu dolduran seçkin tiyatro sevenler tarafından yoğun alkış aldı.

Oyun sonrası Entim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Enis Timuçin, Mahmut Yıldırım, Yalçın Kayalar, Topel Başpınar, Büşra Nur Ulusoy ve diğer oyuncuları tebrik etikten sonra Mehmet Erdi Çiçek'e üstün performansından dolayı oyuncu oskarı verdi.

Reklam
Reklam

Enis Timuçin, "Tiyatro en etkili sanatlardan birisidir ve bu sanat çok az insanın beyninde ve kalbinde gelişebilen bir meyvedir. Dolayısıyla ülkelerin gelişmişlik seviyeleri de bu sanatın ortaya konmasıyla doğru orantılıdır. Bugün burada beyninde ve kalbinde bu sanatı yaşayan ve yaşatan oyuncularımızla birlikte olmaktan mutluluk doyuyorum" dedi. Timuçin, tiyatro ve tiyatro oyuncularını kuruluş olarak her zaman destekleyeceklerini de ifade etti.

Enis Timuçin, konuşmasında barış sürecine de değinerek, herkesin buna ivedilikle katkı sağlaması gerektiğinin altını çizerek, bu konuda sanatçılara da çok iş düştüğünü kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: