Entegre Kırsal Kalkınma Programı Işbirliği Protokolü Imzalandı

Siirt Valiliği ve Gap Bölge İdaresi Başkanlığı arasında ‘Entegre Kırsal Kalkınma Programı’ işbirliği protokolü imzalandı....

Siirt Valiliği ve Gap Bölge İdaresi Başkanlığı arasında ‘Entegre Kırsal Kalkınma Programı’ işbirliği protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde Baykan ve Şirvan, ilçeleri pilot bölge seçildi.

Vali Musa Çolak, “’Entegre Kırsal Kalkınma Programı’ ile belirlenen pilot ilçelerimizde kamu-sosyal altyapıya olan talep ve gelir getirici ekonomik faaliyetleri içeren kapsamlı ve katılımcı kırsal kalkınma planları oluşturulacaktır. Pilot ilçelerimizde su dağıtımı, erişim yolları, kanalizasyon sistemleri, toplum merkezleri, okullar, oyun parkları, hayvan sulakları, gibi talepler göz önünde bulundurularak, vatandaşlarımıza gelir getirici ekonomik faaliyetlere ağırlık verilecek." dedi.

Reklam
Reklam

Çolak, projenin uygulanmasıyla ilgili, ’Proje uygulama ekipleri’ oluşturulacağını bunun da projelerin sağlıklı işleyişi için önem taşıdığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz