“entrikalı Dolap Komedyası” Hafta Sonu Gösterimde

Çorlu Belediyesi tiyatro topluluğu “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı yeni oyunları ile Pazar günü Çorlulu tiyatro...

Çorlu Belediyesi tiyatro topluluğu “Entrikalı Dolap Komedyası” adlı yeni oyunları ile Pazar günü Çorlulu tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Aylar öncesinden oyunun hazırlıklarını yapan tiyatro grubu Pazar günü sahne alacak.

Çorlu Belediyesi tiyatro topluluğunu Çorlulu tiyatro severler ilk “Yalancı Aranıyor” adlı oyun ile tanımıştı. Yalancı Aranıyor isimli tiyatro oyunu geçtiğimiz sene bir çok kez gösterime girerek kapalı gişe oynamıştı. Bunun yanı sıra yurt dışında yapılan tiyatro oyunu yarışmasında da birinci olan Çorlu Belediyesi Tiyatro Topluluğu oyuncuları şimdi daha komik ve daha güzel bir oyun ile Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde bu hafta sonu sahne alacak.

Reklam
Reklam

Entrikalı Dolap Komedyası oyununun yazanı Yunus Emre Gümüş, yöneten İmren Gözde, oyuncuları ise Sema Dede, Mustafa Geylan, Tayfun Tospacı, Mustafa Gülmüş, Gizem Tuna, İmren Gözde, Kenan Öçalan, Aydan Aydın, Can Kaya ve Berkay Akbulut. 12 Mayıs saat 20.30’da Çorlu Belediyesi Memduh Şevket Esendal Sahnesinde sergilenecek yeni oyunun da Yalancı Aranıyor komedi oyunu gibi kapalı gişe oynaması bekleniliyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: