Envar'da Yılsonu Töreni

Özel Antalya Envar Koleji geleneksel mezuniyet töreni ve pilav günü yoğun bir katılım ile...

Özel Antalya Envar Koleji geleneksel mezuniyet töreni ve pilav günü yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Törene, Milli Eğitim ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Envar Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Hidayet Atay, Kurucu Temsilcisi Mehmet Karakayalı ile veliler ve öğrenciler katıldı. Eğitim ve öğretim yılının sona ermesi nedeniyle düzenlenen mezuniyet töreninde heyecanlarını ve hünerlerini sergileyen Envar Koleji öğrencileri, ortaya koydukları performans ile izleyenlerden tam not aldı.

Envar Koleji Kurucu Temsilcisi Mehmet Karakayalı ile Liseler Müdürü Mehmet Ali Sarıca ve İlköğretim Müdürü Yüksel Arslan birer konuşma yaparak, Envar Koleji'nin aydınlık yarınlar için öğrenci yetiştirdiğini belirttiler.

Reklam
Reklam

"Envar, bilim ve irfanla donattığı genç beyinlerin pırıltı ile geleceğimizin aydınlanmasında ışık olacak mutlu ve başarılı bireyler yetiştiriyor" diyen Özel Antalya Envar Eğitim Kurumları Genel Müdürü Kadir Sözen, okul olarak Antalya eğitim dünyasının amirali olmayı hedeflediklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: