Epdk'nın Samgaz Ziyareti

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğal Gaz Piyasası Daire Başkanlığı'ndan Gökhan Efe, Seyit Ali Daştan,...

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Doğal Gaz Piyasası Daire Başkanlığı'ndan Gökhan Efe, Seyit Ali Daştan, Ulvi Çankaya ve Alp Tekinbalak'tan oluşan heyet, SAMGAZ'ın yatırım ve işletme faaliyetlerini yerinde incelendi.

EPDK heyeti, SAMGAZ Genel Müdürü Murat Albayrak, Yatırım Müdürü Yılmaz Kolsan, Müşteri Hizmetleri Müdürü Esra Göktepe ve İşletme ve Tesisat Müdürü Murat Aras ile birlikte yatırım ve işletme faaliyetleri, çelik ve polietilen dağıtım şebekesi ile irdelenerek, lisans bölgesi genelindeki A, B ve C tipi istasyonlarının yerleştirildiği, anlık mimik değerlerinin tek sayfa içerisinde takip edildiği Sevkiyat Kontrol Merkezi ile doğal gaz dağıtım şebekesinde yer alan; 280 bin Sm3/h Gelemen MS-A, 40 bin Sm3/h Gelemen RMS-A, 80 bin Sm3/h 130MW Santral RS-A, 55 bin Sm3/h 240MW Santral MS-A ve 80 bin Sm3/h Tekkeköy RMS-A istasyonlarının izlenmesi, kontrol edilmesi ve raporlanması esasına dayalı takip sistemi izlendi.

Reklam
Reklam

SAMGAZ'ın bugüne değin 105 bin 846 adet iç tesisat proje onayı, 151 bin 56 adet proje ve tesisat kontrol işlemi ile 143 bin 425 BBS bağımsız birim sayısı ve 88 bin 195 adet abone, doğal gaz kullanımına fiilen geçtiği bilgisi verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: