Epilepsi Hastası Kadının Hayata Yine Umutla Bakmasını Sağlayan Minik Evcil Domuz Hamlet'le Tanışın

Günde sekiz-on adet epilepsi atağı geçirmeye başlayan kadına eşi minik bir evcil domuz alıyor ve epilepsi hastası kadın kendini umutsuz hissettiği sırada hayat bu domuzcuk sayesinde yine güzel gelmeye başlıyor.

İnsanlar sık sık evcil hayvan olarak neden domuz beslediğimi soruyorlar. Üniversitedeyken bana epilepsi teşhisi konmuştu. Evlendikten 1 hafta sonra, tüm yılda gerçekleşen bir-iki adet atak günde sekiz-on adete çıktı. Günlük aktiviteler bana Everest Dağına tırmanmak gibi zor gelmeye başladı. Eşim bana bir evcil arkadaş almak istedi ama köpeklere ve kedilere alerjisi vardı. Ona bir köpekle oynayan küçük bir domuzun videosunu gösterdim ve çok etkilendi.

Hamlet umutsuz bir anımda hayatıma girdi. En kötü günlerimde yanımdan ayrılmadı ve her zaman oynamaya hazır oldu. Kendisi benim fotoğrafçılığa başlama nedenim oldu. Tüm saçma salak maceralarımızı fotoğraflamak ve onun harika kişiliğini insanlarla paylaşmak istedim.

Reklam
Reklam

Hamlet beni kurtardı. Epilesim bana hayatın ne kadar kırılgan olabileceğini öğretti. Hamlet ise hayatın bu kırılganlığına rağmen ne kadar harika bir hediye olabileceğini öğretti. Umarım Hamlet'in fotoğrafları size de Hamlet'in bana verdiği gibi size de keyif ve mutluluk verir.

Daha fazla bilgi için: Instagram

İşte küçük domuzum Hamlet.

İnsanlar sık sık evcil hayvan olarak neden domuz beslediğimi soruyorlar.

Aslında Hamlet umutsuz bir anımda hayatıma girdi.

Üniversitedeyken bana epilepsi teşhisi kondu.

Günde sekiz-on adet epilepsi atağı geçiriyordum.

Günlük aktiviteler bana Everest Dağına tırmanmak gibi zor gelmeye başladı.

Eşim bana bir evcil arkadaş almak istedi ama köpeklere ve kedilere alerjisi vardı.

İşte Hamlet böylelikle hayatıma girdi.

Hamlet beni kurtardı.

En kötü günlerimde yanımdan ayrılmadı ve her zaman oynamaya hazır oldu.

Epilesim bana hayatın ne kadar kırılgan olabileceğini öğretti. Hamlet ise hayatın bu kırılganlığına rağmen ne kadar harika bir hediye olabileceğini öğretti.

Kendisi benim fotoğrafçılığa başlama nedenim oldu. Tüm saçma salak maceralarımızı fotoğraflamak ve onun harika kişiliğini insanlarla paylaşmak istedim.

Umarım Hamlet'in fotoğrafları size de Hamlet'in bana verdiği gibi size de keyif ve mutluluk verir.