Epilepsi hastası Samet sandalyesine kavuştu

Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşayan epilepsi hastası Şenol Samet Kurt tekerlekli sandalyesine kavuştu. <br/><br/>Cihan Haber Ajansı'nın...

Ankara’nın Polatlı ilçesinde yaşayan epilepsi hastası Şenol Samet Kurt tekerlekli sandalyesine kavuştu.

Cihan Haber Ajansı'nın önceki gün gündeme getirdiği, ‘Fedakar Anne oğlunun ihtiyaçlarını karşılamak için sırtında taşıyor’ başlıklı haberi üzerine, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, aileye gerekli yardımın yapılması talimatını verdi. Vali Yüksel’in talimatı üzerine harekete geçen Polatlı Kaymakamlığı, Polatlı Sağlık Grup Başkanlığı ve Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi Başhekimliği, önce Şenol Samet Kurt’u sağlık kontrolünden geçirdi. Daha sonra Vali Yüksel tarafından gönderilen tekerlekli sandalye, İlçe Sağlık Grup Başkanı Serdar Gevrekçi tarafından aileye teslim edildi.

Reklam
Reklam

İlçe Sağlık Grup Başkanı Serdar Gevrekçi, tekerlekli sandalyenin temininde emeği geçen Vali Alaaddin Yüksel’e, Hastane Başhekimi Op. Dr. Aşır Eraslan ile hastane yönetimine ve İl Sağlık Müdürlüğü'ne teşekkür etti.

Anne Gülnaz Kurt, Vali Yüksel’e, Sağlık Grup Başkanı Gevrekçi ile hastane yönetimine teşekkür etti. Kurt, “Tek istediğim buydu. Oğlumun ihtiyaçlarını karşılarken ve tedavisini yaptırırken onu rahat taşıyabilmek. Bize sahip çıkan, tekerlekli sandalyeyi getiren, bizimle ilgilenen herkesten Allah razı olsun. Hepsine çok teşekkür ediyorum.” dedi. Anne Gülnaz Kurt konuşması sırasında zaman zaman duygulu anlar yaşadı.

Gülnaz Kurt’un 4 çocuğundan ikisi özürlü. Özürlü çocuklardan Şenol Samet Kurt, 6 yıl önce 8. sınıfa giderken geçirdiği rahatsızlık sonrasında yatağa mahkum olmuş. Son bir yıldır rahatsızlığı iyice ilerlemesi nedeniyle annesi Gülnaz Kurt, oğlunun temel ihtiyaçlarını karşılarken ve tedavisini yaptırırken tekerlekli sandalyesi olmadığı için zorluk çektiğini belirtmişti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz