Epirden 2013 Plaj Voleybolu Turnuvası Sona Erdi

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Epirden 2013 Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi.5’i yabancı...

Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Epirden 2013 Plaj Voleybolu Turnuvası sona erdi.

5’i yabancı 11 Türk takımının katıldığı Epirden 2013 Plaj Voleybol Turnuvası’nda Kosova Takımı birinci, Ukrayna takımı ikinci, Bulgaristan Takımı ise üçüncü oldu. Best Player dalında Nataliia Klimenova, Fair Play dalında Katharina Mandel, Best Antalya Player dalında Meryem Tosun özel ödüle layık görüldü.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Konyaaltı ve Antalya’mızın tanıtımına katkı sağlayan böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan gurur duyduk. Bu sene üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz turnuvamız her yıl olduğu gibi bu senede büyük ilgi gördü. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, dereceye giren sporcularımızı kutluyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından dereceye giren sporcuların ödüllerini Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediye Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır, Epirden Beach Volley Onursal Başkanı Nurhan Çiftçibaşı ile Epirden Beach Volley Başkanı Gülbin Epirden verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: