Er: En Büyük Görev Kadınlarımızın Hakkını Korumak

Bursa Girişimci işadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, “Bizlere düşen en büyük görev toplumun...

Bursa Girişimci işadamları Derneği (BUGİAD) Başkanı Ali Fuat Er, “Bizlere düşen en büyük görev toplumun her kesimindeki kadınlarımızın hak ve özgürlüklerini korumak ve kadınlarımıza gereken özeni göstermektir.” dedi.

Er, 8 Mart Dünya Kadınla Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kadının bir birey olarak, toplumda kendine bir yer edinmesinin uzun çabalar sonucunda gerçekleştiğine dikkat çeken Er, şunları kaydetti: “Ülkemizde kadınlarımızın toplumda hak ettikleri yeri almaları ve buna bağlı olarak hak ve özgürlükler konusunda kadınlarımız için yapılan çalışmalar sevindirici. Bizlere düşen en büyük görev toplumun her kesimindeki kadınlarımızın hak ve özgürlüklerini korumak ve kadınlarımıza gereken özeni göstermektir.”

Reklam
Reklam

Er, sözlerine şöyle devam etti: ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ diyen dinimiz, kadını erkek karşısında anneliğiyle çok daha üstün kılmıştır. Hz. Peygamber (sav) Efendimiz bu konuda, 'Kadınlar hakkında birbirinize hayır tavsiye ediniz' buyurmaktadır. Zamanın her döneminde, yaşamın her alanında başarılarına tanık olduğumuz kadınlar, aynı zamanda eş ve anne olmanın getirdiği sorumluluklarının gereğini de büyük bir fedakârlıkla yapmaktadırlar. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyada kadınlarının eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi çalışma ve yaşam koşulları elde etme yolunda verdikleri mücadelenin bir simgesidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz