Erbaa Festivali hazırlıkları tamamlandı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde bu yıl 18.’si düzenlenecek olan Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kutlamaları...

Tokat’ın Erbaa ilçesinde bu yıl 18.’si düzenlenecek olan Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kutlamaları öncesinde ilçede tüm sokak ve caddeler festivale hazır hale getirildi.
Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Etkinlikleri kutlamaları öncesinde Kent Meydanı'nda açılan stantları gezerek incelemelerde bulundu.
Festival hazırlıklarının bitiğini söyleyen Yenihan, Erbaa sokak ve caddelerinin adeta bayram yerine döneceğini belirti.
Erbaa Meydanı'nda açılan stantları inceleyen Yenihan, stant açan esnaflarla sohbet ederek ürünlerin hepsinin Erbaa’ya has yöresel olduklarına dikkat çekti.
Festivali kısaca özetleyen Yenihan, 8, 9 ve10 Temmuz günlerinde yapılacak olan üç günlük kutlama etkinliklerini çeşitli etkinliklerle süslediklerini belirtti.
Yarın kortej yürüyüşü ile başlayacak etkinlikler kapsamında üç gün boyunca müzik, spor ve yöresel birçok etkinlik yapacaklarını ve dünyanın birçok ülkesinden Erbaa’ya ziyaretçi geleceğini belirtti.
Yenihan, vatandaşları Erbaa’da yapılan festivale davet ettiğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz