Erbaa Kaymakamı Çakır, tadilata alınan okulu gezdi

Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü'nün Madenli Köyü İlköğretim Okulu’nda başlattığı tadilat ve...

Erbaa Kaymakamı Erdal Çakır, Erbaa Orman İşletme Müdürlüğü'nün Madenli Köyü İlköğretim Okulu’nda başlattığı tadilat ve tamirat çalışmalarını yerinde inceledi.
Kaymakam Çakır'ın okul ziyaretine Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efraim Gökçe, İlçe Özel İdare Müdürü Turgay Kaya da katıldı. Tadilat çalışmaları hakkında bilgi alan Çakır, “Orman İşletme Müdürlüğü'nün öncülüğünde yapılan tadilat çalışmaları çerçevesinde okulun camları değiştirildi, yerdeki parkeler değiştirildi, lavabo ve tuvaletlerde onarım yapılarak okulun eksikleri önemli ölçüde giderildi.” dedi.
Çakır, öğrencilerle sohbet ederek bir eksiklerinin olup olmadığını sordu. Öğrencilere çikolata dağıtan Çakır, hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Erbaa Orman İşletme Müdürü Zafer Ekinci de okulda yapılan tadilat ve onarım çalışmalarının uzun süredir devam ettiğini, yapılan çalışmalarla okulun artık daha işlevsel bir hal aldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz