Erbaa Müftülüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu

Tokat’ın Erbaa İlçe Müftülüğü çalışanları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde kan bağışında bulundu....

Tokat’ın Erbaa İlçe Müftülüğü çalışanları, Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlamaları çerçevesinde kan bağışında bulundu.
Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan Kızılay çadırı önünde toplanan köy ve ilçelerden gelen din görevlileri, kan bağışının önemine dikkat çekti. Kan bağışında bulunanlardan Bekir Çelik, “Her yıl müftülük çalışanları olarak Kutlu Doğum Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nda iki defa kan bağışında bulunuyoruz. Kan bağışıyla hem insanların kan bağışı yapmalarına dikkat çekerek faydalı oluyoruz hem de kendi haftamızı faydalı bir etkinlikle kutlamış oluyoruz.” dedi. Diğer din görevli arkadaşlarının da kendisiyle aynı fikri paylaştığını belirten Çelik, kan bağışı kampanyalarında her yıl iki defa kan bağışında bulunduklarını belirtti.
Kızılay kan bağışı çadırı görevli doktoru Dr. Orhan Ersoy, gösterilen ilgiden ve yapılan kan bağışı kampanyasından memnun olduklarını belirterek, müftülük çalışanlarının Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı kutladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz