Erbaa Protokolü Bayramda Bir Araya Geldi

Tokat'ın Erbaa ilçesinde protokol, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bayramlaştı.İlçe protokolü, vatandaşlarla bayramlaşmak...

Tokat'ın Erbaa ilçesinde protokol, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bayramlaştı.

İlçe protokolü, vatandaşlarla bayramlaşmak için bir araya geldi. Belediye salonunda yapılan bayramlaşma programına Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, Jandarma Komuta Fatih Tatlıcı, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Efrahim Gökçe, kurum müdürleri, parti başkanları ve vatandaşlar katıldı. Girişte yapılan bayramlaşmanın ardından protokol üyeleri ve davetliler düzenlenen kokteyle katılarak bir süre sohbet etti.

Reklam
Reklam

Erbaa Kaymakamı Abdulkadir Demir, Erbaalıların ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı tebrik ettiği konuşmasında, "Erbaa da bayramlar çok anlamına uygun olarak geçiyor. Bugün de öyle bir tablo görüyorsunuz. Birbirinden farklı siyasal kişilikler, birbirinden farklı kökenden gelen insanlar bir kardeşlik ruhu içerisinde bir arada bayramı idrak ediyor. Vatandaşlarımızın da katıldığı bayramlaşma programında ben de tüm Erbaalı hemşehrilerimize de hayırlı bayramlar diliyorum." dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan ise "Milletimize, bölgemize istikrarın daha da güçlendiği, barışın güçlendiği, kanın akmadığı bayramlar diliyorum. Kurban edilen şeylerin sadece hayvanlar değil egoların da nefislerin de kurban edildiği yeni kurban bayramlarına doğru yürüyoruz. Çok daha güzel bayramlar diliyorum." diye konuştu.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan ise kardeşlik ve dostluk mesajı vererek, "Bu kardeşlik ve dostluk havası hakikaten Kurban Bayramı'nın anlamına da uygun düşüyor. Bu duygularla tüm hemşehrilerimizin, İslam âleminin, Kurban Bayramı'nı tebrik ediyor, hayırlar getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Daha sonra protokol üyeleri huzurevi, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek çalışan personel ve askerlerle bayramlaştı. Bayramlaşma programı şehit ailelerinin ziyaret edilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz