Erbaa'da Festival Coşkusu

20. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün süren festivalde...

20. Uluslararası Geleneksel ve Kültürel Erbaa Festivali, renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün süren festivalde ilçenin ürünleri tanıtıldı.

Kortej yürüyüşü ile başlayan program, yüzme yarışması, sünnet şöleni, ev hanımları yemek yarışması ile devam etti. Üç gün boyunca çeşitli konserler verildi. Festivalin sunuculuğunu yapan İpek Tanrıyar, ilçenin üzüm bağında yaprak topladı, dolma sardı. Bağda topladığı asma yaprağını çiğ şekilde yiyen Tanrıyar, asma yapraklarında ilaç olup olmadığını sordu. Toprakla iç içe yaşadığını dile getiren Tanrıyar, bağda bol bol resim çektirdi.

Reklam
Reklam

Akşam saatlerinde ilçe stadyumunu dolduran yaklaşık 20 bin kişi müzikli dakikalar geçirdi. Kuzeyin Uşakları folklor ekibinin gösterisi ise başlayan programda, Zeynep Başkan ve Sıla sahne aldı.

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, festivalin güzel geçtiğini belirterek, "Biz sizlere hizmet etmek için çalışıyoruz. Bunun karşılığında sizlerden tek beklentimiz dualarınızdır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: