‘erbakan Haftası’ Etkinlikleri Başladı

Saadet Partisi (SP) tarafından 22 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Erbakan Haftası etkinlikleri başladı.Konu...

Saadet Partisi (SP) tarafından 22 Şubat-3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan Erbakan Haftası etkinlikleri başladı.

Konu ile ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Muhittin Aytunç, 22 Şubat- 3 Mart tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Erbakan Haftası’ etkinlikleri ile ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Aytunç, “Merhum liderimiz, Erbakan Hocamız, 2 yıl önce 27 Şubat günü Allah'ın rahmetine kavuşmuş, 1 Mart günü de İstanbul’da Merkez Efendi’de toprağa verilmişti. Bilindiği gibi bugüne kadar görülmemiş yüksek katılımlı bir cenaze merasimi ile milletimiz hocasını son yolculuğuna uğurlamıştı. Merhum Erbakan hocamız son yüzyılın en önemli devlet ve siyaset adamıdır” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Milli Görüş Lideri Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın vefatının ikinci yılı olduğunu anlatan GİK üyesi Muhittin Aytunç, “Tanıtma Başkanlığımız bünyesinde teşekkül ettirilen Erbakan Haftası Komisyonu bütün programlarda kullanılabilecek haftanın logosu, afiş, bilboard, döviz, branda gibi tanıtım materyalleri ile ilgili hazırlıkları yaptı. Hocamızı en iyi şekilde anlatacak bir senaryo dâhilinde sinevizyonlar, fotoğraf sergileri hazırladı. Teşkilatımızın her kademesindeki mensuplarımız, bütün Saadet Partililer, bütün Türkiye Hocasını unutmadı. Yüzlerce program ve etkinlikle Hocamız anılacak, rahmetle yad edilecek, geride bıraktığı güzel izler, açtığı çığırlar, bugün Saadet Partililere hedef olarak gerçekleştirilmek üzere bıraktığı yeni bir dünya hedefi milletimize anlatılacak. Bu kapsamda Muş’ta da İl Başkanlığımız tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenecektir” dedi.

‘Erbakan Haftası’ dolayısıyla, ülkede ve Muş’ta bütün insanlığın yegâne kurtuluş reçetesi Milli Görüş ve icraatlarının konuşulacağını vurgulayan Aytunç, hafta süresince birçok programın düzenleneceğini de sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: