‘Erbakan’ konulu şiir yarışmasının ödülleri verildi

Saadet Partisi’nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Şiir Yarışması Ödül Töreni...

Saadet Partisi’nin merhum Genel Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma ve Şiir Yarışması Ödül Töreni Osmaniye’de yapıldı. Ahmet Şekip Ersoy Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak da katıldı.

Programda açılış konuşması yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Eroğlu, konusu Erbakan olan ve Türkiye’nin birçok ilinden 54 şiirin gönderildiği yarışmayı ilk kez düzenlemenin heyecanını yaşadıklarını belirtti. Genel Başkan Kamalak ise merhum Erbakan’ın birkaç saat, birkaç günde veya birkaç aylık programlara sığdırmanın mümkün olmadığını ifade etti. Erbakan’ın yaşamının son anına kadar mücadele ettiğini ifade eden Kamalak, onun bir nezaket timsali olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından Ali Cihangir, Veli Aba, Ayhan Bozdoğan, Mücahit Çelik, Bestami Yazgan’ın jüri üyeliğini yaptığı şiir yarışmasında dereceye girenler açıklandı. Yarışmada, ‘Hakkın Emriyle’ şiiri ile Karaman’dan İbrahim Şaşma 1’inci, ‘Yıldız’ şiiri ile Osmaniye’den Mehmet Emin Huylu 2’inci, ‘Kar Taneleri’ şiiri ile Samsun’dan Nuri Başar ise 3’üncü oldu. Dereceye girenlere altın ve çeşitli hediyeler verildi.

Gece sonunda ise öğrenciler tarafından merhum Necmettin Erbakan’ın ruhuna okunan 140 Yasin’in duası yapılarak parti genel başkanı Kamalak’a Erbakan portresi hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz