Erbakan Üniversitesi’nde Kayıt Heyecanı

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne kayıtlar başladı.Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin fakültelerine 2012-2013 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı....

Necmettin Erbakan Üniversitesi'ne kayıtlar başladı.

Konya'da, Necmettin Erbakan Üniversitesi’nin fakültelerine 2012-2013 eğitim öğretim yılı kayıtları başladı. Kayıtlar 7 Eylül Cuma günü saat 19.00'a kadar devam edecek. Bu yıl ilk defa öğrenci kaydeden Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Tıp Fakültesi, Eğitim Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Turizm Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bölümlerinde toplamda 3 bin 315 öğrenci kayıt yaptıracak.

Öğrencilerle birlikte ailelerin de yoğun ilgi gösterdiği kayıtlarda zahmet çekilmeden kayıt yaptırabilmesini sağlamak için her türlü imkanı seferber edildi. Yetkililer tarafından kapıda karşılanan öğrenci ve ailelerine üniversite hakkında tanıtıcı bilgi veriliyor ve kayıt için oluşturulan bölümlerde tüm işlemler en hızlı şekilde yapılıyor. Eski rektörlük binasında yeni açılan Turizm Fakültesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi bölümlerine kayıtlar alınıyor.

Reklam
Reklam

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Kar, öğrencinin yerleştirildiği fakülte, yüksekokul ve bölümlerle ilgili kayıt günlerinin belirlendiğini hatırlatarak, kayıt işleminin daha kolay ve rahat yapılması, yoğunluğa neden olunmaması için, belirlenmiş tarihlerde kayıt merkezlerine başvurulmasını istedi. Kayıt esnasında öğrenci kimliklerinin hemen verildiğini belirten Prof. Dr. Kar, “Konya Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız anlaşma neticesinde öğrencilerimiz bu kimlik kartlarıyla toplu taşıma araçlarından faydalanabilecek. Aynı zamanda el kart vazifesi görecek olan kimlik kartlarıyla öğrencilerimiz Büyükşehir Belediyesi’nin bisikletlerinden de yararlanacak” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: