Erbil'in durumu iyi

MUĞLA (İHA) - Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde aniden rahatsızlanınca devlet hastanesine kaldırılan ve yapılan tahlillerde kanındaki protein değerleri düşük çıkan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in durumunun iyi olduğu ve akşam saatlerinde İstanbul'a döneceği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, özel bir uçakla Antalya'dan Bodrum'a gelen Mehmet Ali Erbil, düşük tansiyon ve mide bulantısı şikayetleriyle Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada Başhekim Dr. Fatih Ayden tarafından muayene edilen Erbil'e yapılan tahliller sonucunda kanındaki protein değerlerinin düşük olduğu görüldü. Erbil'in, İstanbul'a dönüş saatine kadar hastanede tutulacağı belirtildi.

Reklam
Reklam

Muayeneden sonra odaya geçerken esprili bir şekilde açıklama yapan Mehmet Ali Erbil, "Yeni oluşumlara katılıyoruz. Sıcaktan ve güneşten etkilendiğim için hastaneye geldim. Gerekli açıklamayı doktorlar yapacak" dedi.

Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Fatih Ayden ise, Erbil'in rahatsızlığı ile ilgili olarak "Gerekli tetkikler yapıldı. Ağır bir durumu yok. Eski hastalığının nüksetmesinden korktuğu için bize müracaat etti. Akşam İstanbul'a dönerek kendi doktorlarına tekrar muayene olacak" diye konuştu.
Mehmet Ali Erbil'in, THY'nin 19.15 uçağı ile İstanbul'a döneceği ve bu saate kadar da hastanede tutulacağı öğrenildi.