Erbos Çorap iftarda buluştu

Erbos Çorap A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz, firma çalışanlarına Hayat Restoran'da iftar verdi.

Sultangazi Belediye Meclis Üyesi ve Erbos Çorap Tek. San.ve Dış.Ticaret. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cengiz, firma çalışanlarına Hayat Restoran Cafe'de iftar yemeği verdi.

Bütün çalışanların tam kadro katıldığı iftar yemeğine Sultangazi Belediye Meclis Üyesi Zekeriya Hayırlıoğlu'da iştirak etti.

Çok samimi bir şekilde gerçekleşen yemekte kısa bir konuşma yapan Erbos Çorap Yönetim Kurulu Başkanı Osman Cengiz Ramazan Ayı'nın ruhuna uygun birlik ve beraberlik içerisinde tüm kurum çalışanlarıyla bir arada aynı sofrayı paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

İftar sonrası çayların yudumlanmasıyla birlikte koyu bir sohbete dalan Erbos Çorap çalışanları unutulmaz birgün yaşarken Cengiz, bütün misafirleriyle yakından ilgilendi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz