Ercan Kılıç: Son Dakika Golü Teselli Oldu

İstanbul BBSK'de teknik direktör Bülent Korkmaz'ın cezası nedeniyle takımın başında maça çıkan Yardımcı Antrenör Ercan...

İstanbul BBSK'de teknik direktör Bülent Korkmaz'ın cezası nedeniyle takımın başında maça çıkan Yardımcı Antrenör Ercan Kılıç, Eskişehirspor karşısında son dakikada attıkları golle gelen beraberliğin teselli olduğunu söyledi.

Ercan Kılıç, Eskişehirspor’la berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, beraberliğin hayal ettikleri bir sonuç olmadığını dile getirdi.

Beraberliğin hiç beklemedikleri bir sonuç olduğunun altını da çizen Ercan Kılıç, “Her ne kadar son dakikada penaltı golüyle beraberliği yakaladıysak da küçük bir teselli oldu. Biz aslında daha fazlasını istiyorduk. İlk yarı iyi oynadık. İkinci yarıda ise yediğimiz iki gol oyun düzenimizi bozdu. Bundan sonra daha çok çalışacağız ve önümüzdeki maçlara daha iyi hazırlanacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

İstanbul BBSK futbolcularından Zenke ise Eskişehirspor gibi güçlü bir takıma karşı golle başladıklarını; ancak ikinci yarıda rakiplerinin topu çevirerek kendilerini yorduğunu ifade etti. 2 - 2'lik skoru adil bir sonuç olarak değerlendiren Zenke, geçen hafta oynadıkları maçta da berabere kaldıklarını hatırlatarak, "Önümüzdeki maçta beraberlik serisini bozup galip gelmek istiyoruz." diye konuştu.

Genç futbolcu Ömer ise kendileri için zor bir maçın geride kaldığını kaydederek, "Bu maçta 3 puan alıp önümüzü açmak istiyorduk. Son dakikada bulduğumuz golle beraberliği yakaladık. Sonucun iyi olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz