Erciş Belediyesi bayram öncesi dar gelirli aileleri unutmadı

İlçedeki dar gelirli ailelerin gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla harekete geçen Erciş Belediyesi, gıda paketleri hazırladı....

İlçedeki dar gelirli ailelerin gıda ihtiyacını karşılamak amacıyla harekete geçen Erciş Belediyesi, gıda paketleri hazırladı.
Gıda paketlerinin hazırlandığı depoya giden Belediye Başkanı Zülfikar Arapoğlu, belediye meclisi üyeleri ve mahalle temsilcileri tarafından maddi durumunun iyi olmadığı belirlenen ailelere bayram öncesi yardımda bulunduklarını söyledi.
Belediyenin imkanları ölçüsünde 7 yıldır yardımda bulunduklarını, bu yıl da 5 bin aileye yardımda bulunduklarını anlatan Arapoğlu, dağıtımda sıkıntı yaşanmaması için paketlerin yetkililer gözetiminde akşam saatlerinde belediye araçlarıyla ailelere teslim edildiğini ifade etti. 7 yıldır yaptıkları bayram yardımını bu yıl da tekrarlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Arapoğlu, yapılan yardımın insanın onurunu incitmemesi için görevli personel eşliğinde akşam karanlığında ailelerin evlerine gönderilmesine dikkat ettiklerini söyledi.
Arapoğlu, paketlerde beşer kilogram sıvı yağ, makarna, pirinç, küp şeker, bulgur, salça ve bir kilogram çay bulunduğunu bildirdi. Arapoğlu, yardımların yıl içinde belli periyotlar içersinde devam edeceğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz